Care

Je echt goed voelen begint vaak bij de juiste verzorging. Een ontspannende pedicure of sessie voetreflexologie, een gelaatsvezorging met de juiste producten of je nagels net zoals jij ze wilt. Stralend ons salon verlaten, daar gaat het om.

Pedicure

Bij voetverzorging is een persoonlijke aanpak essentieel. Er is nu eenmaal een groot verschil tussen een esthtische pedicure waarbij je lekker wilt otnspannen of medische pedicure om je probleemvoeten aan te pakken. Wat je ook kiest, we garanderen je een professionele en hygiënische aanpak. 

Meer info

Voetreflexologie

Een lichaam in balans is een gezond lichaam. Voetreflexologie zorgt door massage van de bepaalde drukpunten in de voet ervoor dat je ontspant maar ook bepaalde lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Meer info

Kunstnagels

Ben je een nagelbijter? Wil je graag een set nagels volgens de nieuwe trendkleur of verkies je een subtiele toets? In onze nagelstudio kan je terecht voor zowel Acryl, Gel als Gelish. Het resultaat kies je helemaal zelf. 

Meer info

Gelaatsverzorging

Je huid krijgt elke dag veel te verduren. Daarom is een goede verzorging van je gelaat belangrijk. Wij zorgen voor een ontspannende en verzorgende behandeling met professionele producten van Klapp Cosmetics.

Meer info

Make-up

Dress to impress met bijhorende smokey eye? Of liever een naturel look die je een subtiele glans geeft? Na onze make-up applicatie zie je er op je best uit. 

Meer info

Download de
care prijslijst

Klik hier (.pdf)

Vragen? Contacteer ons

Contact